Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen. We hebben een aantal onderwerpen op een rij voor u gezet met daarin de meest gestelde vragen en bijhorende antwoorden. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Antwoord niet gevonden? Bel ons!
Hoe meld ik mijn fiets aan voor onderhoud?

U kunt een onderhoudsbeurt aanmelden door op de knop onderhoud inplannen te klikken. Heeft u een service abonnement afgesloten dan kiest u voor ja anders nee. Dan geeft u het aantal fietsen aan waarvoor u een afspraak wil maken. Bij ja vult u uw gegevens in die op de polis van uw serviceabonnement staan in, bij meer dan 1 fiets dus ook meerdere polisnummers. Na je aanmelding ontvangt u een bevestiging van de afspraak met datum en tijd. Graag de fiets aanbieden zonder kinderzitjes fietstassen en overige losse accessoires.

Wordt mijn fiets ook opgehaald?

Nee u kunt online alleen een afspraak inplannen als u de fiets zelf brengt. Voor ophalen/brengen moet u telefonisch een afspraak maken.

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt van mijn fiets?

Gemiddeld duurt een onderhoudsbeurt 60 min.

Kunnen er ook reparaties tijdens het onderhoud gedaan worden?

Kleine reparaties kunnen tijdens het onderhoud gedaan worden, bijvoorbeeld een band vervangen of nieuwe handvatten of pedalen. Bij grotere reparaties die meer tijd nodig hebben, zal de fiets achter moeten blijven. De extra kosten hiervoor worden in rekening gebracht.

Wat zijn de kosten van een onderhoudsbeurt of reparatie?

De onderhoudsbeurt bij een elektrische fiets kost € 75,00 en € 55,00 bij een gewone fiets. Bij een service abonnement worden deze niet berekend, eventuele extra gebruikte materialen of arbeidstijd worden wel in rekening gebracht. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt klein materiaal en milieuheffing berekend.

Hoe kan ik mijn factuur betalen ?

Alle reparaties zijn contant, U kunt u factuur contant of met de pin betalen.

Krijg ik ook een leenfiets als ik mijn fiets voor de hele dag breng?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een leenfiets online te reserveren. In de praktijk is er voor service abonnementhouders meestal wel een leenfiets beschikbaar voor de zelfde dag.